Brabants Landschap

ErvenPlus - Vul de biodiversiteitsscan nu in! (23/06/2020)

Zomer 2020

Vul de biodiversiteitsscan nu in!

Bij de meeste soorten is het broeden al beëindigd. Maar, de jonge zwaluwen en huismussen worden op dit moment nog gevoerd door de ouders. Een goed moment om de balans op te maken.

Vanwege Corona hebben we dit broedseizoen echter geen biodiversiteitsscan kunnen uitvoeren op uw erf. Toch willen we graag een indruk van de aanwezigheid van diersoorten. En zijn we benieuwd of de soorten gebruik maken van de maatregelen. 

Bent u erfeigenaar en heeft u deel genomen aan ErvenPlus vóór 2019, dan hopen we dat u even de tijd wilt nemen (ongeveer 5 minuten) om een paar vragen zo goed mogelijk in te vullen. Dat kan door op deze link te klikken of op de afbeelding hieronder:

 

Quickscan biodiversiteit

Onze dank is groot!

KLIK HIER OM U AAN TE MELDEN OF KLIK HIER OM U AF TE MELDEN VOOR DEZE NIEUWSBRIEF
U KUNT DEZE NIEUWSBRIEF OOK ONLINE LEZEN INDIEN DEZE NIET GOED WORDT WEERGEGEVEN

ErvenPlus wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Noord-Brabant, Streekfonds Het Groene Woud, de Nationale Postcodeloterij, het Coõrdinatiepunt Landschapsbeheer, Orbis en de diverse gemeentes.

Provincie Noord Brabant        Streekfonds Het Groene Woud        Nationale Postcodeloterij        Coördinatiepunt Landschapsbeheer        Orbis